Väsby Hockey söker klubbchef/ungdomsansvarig

Om Väsby Hockey

Väsby Hockey bedriver verksamheten på klassisk ishockeymark och i stockholmstraktens tredje största ishall. A-laget har spelat 1 säsong i den högsta ligan och över 20 säsonger på näst högsta ligan. A-laget som i flera år nu tillhört toppen av Hockeyettan har en klar färdplan och jobbar hårt för att åter vara en stabilt lag i Hockeyallsvenskan. Klubben har en bred ungdomsverksamhet som har producerat många elitspelare på nationell och internationell nivå. En plan för att stärka ungdomsverksamheten har nyligen fastställts i syfte att stärka ungdomslagen och därigenom bygga framtida spelare till både junior och A-lag. Flickhockeyn har vuxit starkt och fortsätter växa med bibehållen kraft. Vi ser nu kompletta lag inom flera ålderskullar.

 

Arbetsuppgifter

Som Klubbchef/Ungdomsansvarig hos oss arbetar du på uppdrag av styrelsen. Din huvudsakliga uppgift är att utveckla och leda verksamheten samt att exponera vårt varumärke och våra värderingar på ett positivt sätt genom att representera föreningen i en rad olika sammanhang. Att etablera Väsby Hockey i kommunen genom att aktivt besöka skolor mm så att ännu fler ungdomar väljer att börja spela ishockey. Du ansvarar för kansli och att de anställda inom föreningen följer den ekonomiska utvecklingen och deltar aktivt i våra marknads- och kommunikationsområden. Du kommer spela en stor roll i att samordna och utveckla våra partners både för A-lag och ungdoms/junior verksamheten. Din roll innebär också vidareutveckling av ungdomsverksamhet, organisationen, partners och vår publik. Arbete på obekväm tid samt helg förekommer.

 

Kvalifikationer

För det här jobbet ser vi gärna att du tidigare har erfarenhet från en ledande roll, att du har god förståelse för ekonomi, administration och rapportering. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande roll i föreningsverksamhet och särskilt från ishockey. Det är dessutom önskvärt att du har ett genuint intresse för idrott i allmänhet och ishockey i synnerhet. Annan erfarenhet från idrottsföreningsverksamhet ses också som meriterande.

 

Skicka din ansökan senast den 20 september till: [email protected]

Vi kommer intervjua fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före 20:e september.

 

Vid frågor om tjänsten vänligen kontaktakta:

Ordförande

Cecilia Bergström

0766-44 68 45

 

Styrelserepresentant/Ungdom

Kenneth Bergman

0736 84 01 58