Försäsongspremiär hemma mot Vallentuna

Så var det äntligen dags även för Enköping att sätta igång matchandet och försäsongspremiären sker ikväll på hemmaplan mot seriekonkurrenten Vallentuna.

Onsdagskvällens träningsmatch står mellan två lag som inte kan skryta om fjolårssäsongen. I grundserien slutade Vallentuna på en åttondeplats, platsen precis framför nästjumbon Enköping.

För Enköping är det säsongspremiär vad gäller matchandet men Vallentuna har hunnit spela en match, där man kanske lite överraskande förlorade med division 2-laget Sollentuna med 1-0.

ESK-tränaren Jonas Norgren har i år fått Jakob Mylläri som assistent vid sin sida och det jobbas på ett något justerat spelsystem jämfört med senaste säsongerna.

— Vi har bara haft fokus på spel utan puck och försvarsspel så långt. Vi har valt att gå en ny väg i dessa delar av spelet jämfört med förra året, säger Jonas i en intervju med Lokalsport.nu inför matchen.

I Vallentuna noterar vi tidigare ESK:aren Albin Olofsson, som sedan han lämnade ESK för två säsonger sedan spelat en säsong i tvåan med Sudret på Gotland.

 

ESK – Vallentuna
Bahcohallen
Onsdag 23 aug kl 19
Fri entré

Du kan också se matchen på Hockeyettan Play.  Antingen köper du matchen enskilt eller så tecknar du ett förmånligt abonnemang som gäller hela säsongen där du kan se alla matcher och alla lag. Välj oss i listan över lag, så går ett litet stöd till oss!

 

LÄS MER INFÖR MATCHEN:

Lokalsport.nu: ”ESK Hockey drar igång”
Enköpings-Posten: …nä, här har man inte vaknat ännu…

 

ESK:S TRÄNINGSMATCHER:

23 aug kl 19: ESK-Vallentuna

30 aug kl 19: Wings-ESK

6 sep kl 19: Väsby-ESK

13 sep kl 19: ESK-Surahammar

15 sep kl 19: Surahammar-ESK

20 sep kl 19: ESK-Väsby

22 sep kl 19: ESK-Wings

 

SÄSONGSKORT

Säsongskorten är släppta! Nu kan du reservera din favoritplats för hela säsongen. Läs mer >>