Seger mot Krif och ny cuptriumf av Goiset!

Mörrum Hockey vinner något överraskande Roger Björk Cup för andra året i rad. Även Krif Hockey fick ge sig för Goiset. Matchen slutade 2-1 efter straffar. Mörrums mål gjordes av Vilmer Stahmann och den avgörande straffen sattes av Ibrahim Khalid. Även Adam Bäckstrand nätade i straffläggningen.

”Det blir en mer fysisk match idag än mot KHK i lördags. Det handlar om kamp och vilja, men vi står upp bra. Egentligen är det bara i inledningen av den andra perioden som vi är illa ute”, säger Mörrums tränare Richard Melkersson.

”När det gäller turneringen i stort så är jag mest nöjd över att vi följer vår gameplan och faktiskt klarar av att spela på det sätt som vi tränat på. Vi vill hitta ett spel som håller en jämn nivå i 60 minuter”.

Nu återstår knappt fyra veckor till säsongsstarten. Har du inte redan köpt årskort så gör du det på den här länken.