Publikinformation inför premiären

Äntligen är det dags för Brödernas/Väsbys premiär hemma i Renew arena där vi tar emot Huddinge IK. Det har skett en del förändringar inne i hallen. Den stora kafeterian är omgjord till VIP-avdelning. Även sittplatsläktaren nedanför den tillhör VIP från och med denna säsong.

Kafeteria finns som vanligt under södra läktaren samt att det finns försäljning i sydvästra hörnet. Gamla VIP-lokalen/kansliet kommer att vara öppen för att ta med sig fika in och värma sig. Sen är det många andra förbättringar som gjorts för att skapa en bättre upplevelse, men det får ni upptäcka på plats.

Då det är gratis inträde för samtliga kommer inga bestämda platser anvisas (vilket kommer gälla resten av säsongen). VIP-korts/säsongskortsinnehavare som köpt specifika platser för hela säsongen har förtur till dem.

Påminner också om de säkerhetsbestämmelser vi har att förhålla oss till:

Heltäckande visitation

Utgång lika med hemgång

Väskförbud med undantag för väskor med ett mått på max 40*40*20

Rökruta kommer att finnas vid nödutgången till vänster under matchklockan. Vänligen respektera att ingen ut-eller ingång får ske via den rutan. Om detta missbrukas kommer vi vara tvungna att stänga den.

Och slutligen: festen börjar kl 15Scandic hotell (bredvid ishallen). Se till att komma i god tid till matchen då det kan vara ont om parkering nära, samt mycket folk som ska visiteras.

Varmt välkomna!