Senaste nytt inför kvällens derby!

Här kommer senaste nytt inför kvällens derby mot Karlskrona HK.

Mörrums tränare Richard Melkersson meddelar glädjande att hela truppen är frisk och tillgänglig för spel.

”Självklart måste vi anpassa oss efter motståndet, men ikväll ska KHK också få anpassa sig! Jag tror att det kan gå vägen, men det kommer att krävas ett fruktansvärt hårt arbete av oss, och ett disciplinerat spel i 60 minuter”.

”Det gäller att hålla huvudet kallt och inte stressa upp sig bara för att det är fullt i hallen. Vi kommer att älska alla situationer och ha en plan för hur de ska lösas.”

Något speciellt att se upp med hos KHK?

”En nyckel blir att spela enkelt, och att försöka få ned deras fart. Annars är det väl inget direkt. Alla lag i den här serien är väldigt bra och jämna, det finns inga självklara vinster eller förluster. Vi kan förlora mot alla lag om vi har en dålig dag, men vi kan också besegra dem om allt stämmer”.

Nedsläpp är 19.00. Mörrum Hockey vädjar till vår publik att komma i god tid. Entrén öppnar 18.00. Det finns risk för köer. Vi väntar många åskådare och dessa måste visiteras på grund av de nya säkerhetsreglerna. Observera också att A-hallen är skalskyddad. När du väl kommit in, kommer det inte att finnas möjlighet att röra sig fritt ut och in, eller mellan A- och B-hallen.

Har du inte redan köpt biljett, så gör det nu! Det underlättar både för dig själv och entrépersonalen. Biljetter till derbyt hittar du här.

» Kvällens Goisare är ingen mindre än Joakim Svanhall som kommer att mingla före matchen, dela ut programblad och snacka gamla minnen.

» Goisarvagnen kommer att vara öppen utanför huvudentrén.

» I första periodpausen kommer Emma Kivioja och Erik Pellnor från Mörrums Konståkningsklubb att uppträda med en ispardans.

» Samtliga kiosker i hallen kommer att vara öppna, liksom Medlemsbaren för Mörrum Hockeys medlemmar.

» Insläpp till bortastå kommer att ske via gamla entrén, på framsidan bredvid lilla banan.

» Digitala 50/50-lotter kommer också att säljas ikväll för första gången. De finns tillgängliga redan nu, så in och köp! Lotterna finns på den här adressen: Köp lotter i Mörrum Hockeys halva potten-lotteri! (yourclubmate.com)

Om du inte kan ta dig till Jössarinken ikväll, men ändå vill se matchen, så sänds den både via Hockeyettan och via våra lokaltidningar BLT och Sydöstran.

Nu kör vi!