Senaste nytt inför Tyringe borta

Mörrum Hockey åker idag till Skåne för match mot Tyringe. Hela A-truppen är frisk och samtliga spelare finns tillgängliga för spel. Dagens match kommer bara två dagar efter derbyförlusten mot Karlskrona i fredags.

”Vi tränade igår (lördag) och hade en matchgenomgång. Jag såg många leenden på läpparna på spelarna, som känner stor revanschlust. Jag tror att vi har kunnat ladda om, och kan komma ut med en enorm energi idag”, säger Mörrums tränare Richard Melkersson.

”Vi får inte glömma att vi har ett ungt lag och många av de här killarna blev nog lite tagna av stundens allvar. De har spelat inför max 300 personer innan och nu var det plötsligt 1500 istället och en enorm inramning”.

Tyringe har förlorat sina två inledande matcher, men är absolut inget dålig lag, enligt Melkersson.

”Det kommer att bli en tuff match och vi kan absolut inte förvänta oss att spela anfallshockey i varje byte. Tyringe vill gärna vända spelet snabbt och komma bakom våra backar, så där måste vi se upp”.

» Nedsläpp är 16.00. Matchen sänds via både Hockeyettan och våra lokaltidningar BLT och Sydöstran.

» Köper du ett årsabonnemang på Hockeyettan före 15 oktober så kan du se Goisets samtliga matcher. Dessutom tillfaller 500 kronor Mörrum Hockey.

» Vår nästa hemmamatch spelas redan på onsdag, när Vimmerby HC kommer på besök. Biljetter till den matchen kan du köpa redan nu, via den här länken.