Ny förlust för BHF

BOR – SKÖ  (1-3) (swehockey.se)

Säsongsinledningen för Borlänge Hockey i den västra Hockeyettan har startat tungt. Efter söndagens hemmaförlust mot Skövde IK har man nu inlett med 3 raka förluster.

Dock började matchen mot Skövde bra då Casper Östberg gav hemmalaget ledningen efter 3.26.

BHF höll nästan ledningen perioden ut men med dryga minuten kvar så kunde gästernas Emil Smedberg kvittera.

I den andra perioden drog gästerna ifrån när man halvvägs in i perioden gjorde 1-2 i powerplay och med knappt 2 minuter kvar kom ytterligare ett powerplaymål från Skövde som hade 1-3 inför slutakten.

BHF fick ett drömläge i den tredje perioden när Joshua Laframboise åkte på ett matchstraff men trots 5 mot 4 spel i 5 minuter kunde BHF inte ta vara på den chansen.

Matchen slutade 1-3 och innebar alltså BHFs tredje raka förlust i inledningen av serien.

skott totalt 24-36

utvisningar BHF 5×2 Skövde 3×2 1×5 1×20

domare Andreas Wikström

Tabell och resultat: Hockeyettan Västra | stats.swehockey.se

Ytterligare en tight match där BHF inte mäktar med att göra 1 mål och det blir då svårt att vinna några matcher. Man är med i matcherna men saknar för tillfället skärpan framför målen.

Härnäst väntar årets första nykomling för BHF som på onsdag möter Mjölby på bortais. Kan första poängen och kanske segern för säsongen komma då?