”En oerhört viktig match”

Två lag som rent allmänt tippades i botten på tabellen möts ikväll när Enköping beger sig dryga tiotalet mil till Segeltorp i södra Stockholm. Båda lagen har dock hittills visat att man inte alls tänker vara något strykgäng i årets serie.

 Se Segeltorp-ESK på Hockeyettan Play >>

ESK-tränaren Jonas Norgren har full respekt för motståndet i onsdagens match.

– Vi har en oerhört viktig match på onsdag och som jag sagt tidigare är det några lag som kommer att sticka i från, men det kommer att vara väldigt jämnt bland övriga, sa han en intervju med Enköpings-Posten.

Segeltorp är hela Hockeyettans yngsta lag, mestadels förstaårsseniorer. Lagets assisterande tränare är desto mer meriterad, ingen mindre än ex-ESK:aren Adam Rachidi.

Stockholmarna har fyra förluster hittills, men alla fyra mot bra motstånd. Först dubbelmöte mot Visby/Roma (förlust 0-3 och 3-5) sedan ”bara” 1-4 mot Brödernas/Väsby följt av uddamålsförlust 3-4 mot Vallentuna senast.

Signalen är att Segeltorp alls inte är något strykgäng.

För ESK är matchen en tidig vattendelare. Seger skulle göra att man får en liten distans till bottenskiktet och samtidigt häng på Allettanstriden. Förlust innebär tvärtom att man hamnar en bit under strecket och dras in i bottenstriden.

 


Segeltorps IF – ESK Hockey
Segeltorpshallen
Onsdag 11 oktober kl 19:00

 

LIVESÄNDNING

   Matchen sänds live med kommentator på följande plattformar:

Hockeyettan Play >>
Enköpings-Posten >>

 

PASSA PÅ! Erbjudandet nedan gäller endast t o m på söndag!