Förlust borta mot Boden

Boden vinner dagens match med 3-0.

Det var hemmalaget Boden som skulle ta ledningen med 1-0 i slutet av den första perioden när Joel Wahlgren skickade in sitt första mål för säsongen från målvaktens vänstra tekningscirkel. Boden ökade också på till 2-0 med cirka en minut spelad av den andra perioden när pucken olyckligt studsade ut från sargen och Nils Thomasson kunde slå in pucken. Man ökade även på ytterligare till 3-0 i numerärt överläge. Strömsbro hade chansen att spräcka målnollan när man kom på ett friläge med Jacob Carlsson i Bodenkassen var med på noterna där.

Den tredje perioden blev egentligen bara en transportsträcka fram till slutsignalen. Strömsbro lyckades inte få hål på Boden och 3-0 stod sig perioden ut vilket då blev slutresultatet i den här matchen.

Bodens HF – Strömsbro IF 3-0 (1-0, 2-0, 0-0)
Skott: 24-20 (6-8, 12-6, 6-6)
Utv: 6-8 (2-2, 2-4, 2-2)

1-0 (18:07) Joel Wahlgren (Viktor Sandberg, Jesper Ylivainio) PP1
2-0 (21:04) Nils Thomasson (Erik Hannu)
3-0 (27:12) Pontus Johansson (Christian Nyman, Joel Wahlgren) PP1

Nästa match spelar vi imorgon när vi gästar Piteå HC på bortaplan.