Seger i allettan premiären!

Det var dags för hockeyfest och premiär i allettan mellan HC Dalen och Karlskrona HK i Smedjehov. Det blev 2-1 till Hemmalaget och 3 otroligt sköna poäng sett till Dalen ögon. En väldigt match där Karlskrona är lite bättre till en början men Dalen krigar och kommer mer och mer in i matchen i den första perioden där ställningen är 0-0 efter 20 minuter spelade i smedjehov.

I andra perioden tar bortalaget ledningen med 0-1 efter 6 minuter spelade och målskytt var Philip Norberg-Aspnäs. HC Dalen hinner göra 1-1 innan andra perioden är över genom Kalle Holm med 1.13 kvar av perioden. I den tredje perioden är det fortsatt jämnt men Dalen gör det ända målet i perioden genom Love Green efter 6.23. spelade. Efter målet så blir det tryck mot Dalens mål men spelarna och framförallt Oskar Blomgren stänger igen och Dalen lyckas hålla ut och ta 3 otroligt sköna poäng.