Eftersnack: Borås-Mörrum 7-3

Mörrum Hockey spelar stabilt och har ledningen med 3-2 efter två perioder i bortamatchen mot Borås HC, men förlorar med 3-7.

Goiset är sylvasst i powerplay och gör samtliga mål i spel i numerärt överläge. Hugo Frylén sätter två puckar bakom välmeriterade Konstantin Barulin och Mathias Kemppi en. Även Borås tar dock vara på sina chanser. Såväl kvitteringen till 3-3 som 4-3 i inledningen av tredje perioden kommer i powerplay. Efter de mardrömsminuterna hämtar sig Mörrum aldrig och Borås kan istället dra ifrån ytterligare.

”Borås har absolut ett spelövertag, men vi står upp bra i två perioder. Men efter deras fjärde mål blir det lite av bensinslut och vi orkar inte komma ikapp. Det är en fysisk match och det blir många powerplay och boxplay som sliter på spelarna. Vi blir trötta på alla sätt, såväl mentalt som fysiskt”, säger Mörrums tränare Richard Melkersson.

Highlights Borås Hc – Mörrum 231230 (hockeyettan.se)

Borås HC-Mörrum Hockey 7-3 (1-2, 1-1, 5-0)
Borås: Albin Storm 2, Niko Ahoniemi, Robin Höglund, Anders Eriksson, Jakub Kanka, Gustav Arvidsson. Mörrum: Hugo Frylén, Mathias Kemppi. Publik: 676.

» Mörrums nästa match spelas på fredag i Jössarinken, då Segeltorp kommer på besök. Biljetter till den matchen kan du köpa redan nu. Klicka HÄR.