SEGER I ÅRETS FÖRSTA MATCH!

Seger blev det för Dalen i årets första match efter straffar mot Visby/Roma. 4-3 skrevs slutresultatet till efter straffmål av Erik Thorwalls och Hugo Rostedt.

Det var återigen dags för match och denna gången var det Visby/Roma i allettan. Period ett var en jämn period där skotten blev 11-4 till Visby men inga mål och vi hade 0-0 inför period två. I period 2 tog Dalen ledningen genom Joakim Stjern Svensson och det var hans första mål sedan återkomsten i Dalen tröjan. Kort senare kunde Visby kvittera till 1-1 genom Lucas Jidenius och ställningen var 1-1 inför den avslutande perioden.

Tredje perioden hade mycket att bjuda på då Hugo Rostedt trycker in ledningsmålet till Dalen efter 32 sekunder spelat av tredje perioden. Två minuter senare kunde Visby återigen kvittera och återigen var det Lucas Jidenius som gjorde målet. Med dryga fem minuter kvar av matchen tog Visby ledningen genom Melker Iversen och Dalen behövde nu trycka på för att få in ett mål. Redan 43 sekunder efter kom Erik Thorwalls i friläge och gjorde. ingen besviken när han tryckte i 3-3 målet bakom Visby målvakten.

Matchen gick till förlängning där det inte hände särskilt mycket förutom att Visby fick en straff med 5 sekunder kvar, men Oskar Blomgren i Dalen målet visade klass och räddade straffen. Väl i straffläggningen gjorde först Erik Thorwalls mål och Hugo Rostedt och Oskar Blomgren räddar båda straffarna och Dalen tog 2 poäng!!!