Förlust i Skövde!

HC Dalen förlorade gårdagens match borta mot Skövde IK med 5-0.

HC Dalen kom till gårdagens match med 3 raka segrar i inledningen av allettan södra. Skövde IK satte stopp för Dalen igår och första förlusten kom igår i allettan. Första perioden slutade 1-0 till Dalen efter mål av Gustav Lindberg i powerplay. Dalen tog 2 utvisningar redan i första perioden. August Eriksson storspelade i Dalen målet och höll Dalen kvar i matchen, skotten i period ett blev 14-5 till Skövde.

Period två blev ev mållös period där det svängde fram och tillbaka och målvakterna i lagen stod upp bra. Skotten i period 2 blev 8-6 till Skövde. I period tre kunde Skövde rycka ifrån och 5 minuter in i perioden kunde Alexander Henriksson skjuta in 2-0 till hemmalaget. efter 2-0 målet så drog Dalen på sig tre raka utvisningar och Skövde kunde göra 3-0 i powerplay. Dalen gjorde ett försök att få ett mål men lyckades inte. Istället kunde Skövde göra både 4 och 5-0 innan slutsignalen gick. Extra plus till August Eriksson i Dalen målet som stod sin andra match i hockeyettan och Dalen tröjan.