Matchdag 19/1 kl.19.00 TAIF-Mariestad

Äntligen tillbaka i Stiga Arena. Senaste hemmamatchen var segern över Karlskrona och sedan dess har vi spelat 4 raka bortamatcher. Vi har vunnit tre av fyra och kommer senast från en 2-5 seger nere i Halmstad. TAIF är, precis som många andra lag, inne i en intensiv period vilket i vårt fall har medfört skador och sjukdomar som ni säkert läst både på hemsidan och i lokala medier.

Nu är Mariestad på besök denna fredag. I Hockeyettan Västra vann vi bägge matcherna mot Mariestad och nu blir det första gången i årets Alletta som lagen möts. Mariestad kommer senast från en hemmaseger på overtime mot Karlskrona.  Vi ser fram emot att spela hemma med ert stöd i ryggen och att ge Mariestad en ordentlig match ännu en gång.

Hugo Pettersson och Sebastian Lövgren är fortsatt med, och ikväll debuterar även Kalvyn Watson.

Hoppas vi ses i arenan!

PHIL & ROBIN

Kvällens matchsponsor är Globally Emballage AB.

Ta chansen och vinn Halva Potten som går att köpa under hela dagen, stort grattis till Annica Daag Gustafsson, som kammade hem 9 660 kr förra matchen.

Köp biljett: http://biljett.taif.se (köp biljett innan match för snabbare entré)

Matchprogram: http://program.taif.se

Streama matchen: http://tv.taif.se

TAIF-rummet är öppet från 17.30 för medlemmar i Flying Crane Supporters, bli medlem här: http://fcsmedlem.taif.se

15 frågor till Tranås Erik Brissle * ”Fantastisk back att ha i sitt lag, hemsk att möta” * Favoritdomaren * ”Bästa skottet jag sett i Hockeyettan”