Senaste nytt inför Tyringe borta!

Mörrum Hockey åker ikväll till Tyringe för bortamatch i Hockeyettan. Två busslaster med supporters kommer att stötta Goiset på plats i Tyrs Hov.

”Både vi och Tyringe har haft en jobbig höst, men fått en bra inledning på den nya serien. Det kommer att bli en tuff match. Vårt fokus blir som vanligt i första hand på prestationen, och sedan får vi se om det räcker till poäng. Vi är otroligt glada över det stora stödet som vi kommer att få ikväll”, säger Mörrums assisterande tränare Simon Skoog Peter, som hoppas att en bra insats och hundraprocentig inställning mot Tyringe ska locka extra publik till Jössarinken på söndag, då klassiska Huddinge IK kommer på besök.

Mörrum har haft en tuff vecka, med sjukdom som gått genom laget. Nu börjar dock läget att ljusna. Tränaren Richard Melkersson är fortfarande sjuk och får stanna hemma. Goiset räknar med att komma till spel med tolv forwards och sju backar. Frågetecken finns för Hugo Lindman Gustafsson.

Matchen kan streamas via Hockeyettan Play samt via BLT och Sydöstran.

Uppdatering: På grund av återbud finns några ströplatser kvar i bussarna! Är du intresserad av en plats, kontakta Johan Erdtman på 0722-055894.