ESK söker revansch i söndagens seriefinal mot Strömsbro

Med halva serien spelad och därtill sju av nio återstående matcher på hemmaplan så finns goda skäl för tabelltvåan Enköping att sikta mot playoff-platserna. Men söndagens seriefinal hemma mot Strömsbro blir en ”måstematch” om man ska fortsätta kriga om seriesegern.

ESK vs STRÖMSBRO: Köp biljett här >>

Välkommen till Sparbanken i Enköping

Enköping har inlett Hockeyettan Norra Vår starkt och trots tre raka förluster är man alltjämnt med i striden om de topp-tre-platser som skulle skicka laget vidare uppåt i det snåriga kvalträdet mot Allsvenskan.

Även om tabellen haltar med ojämn antal spelade matcher så finns det ingen tvekan om att söndagens match i Bahcohallen mellan ESK och Strömsbro är lite av sista chansen för ESK att fortsatt kriga om seriesegern, som till skillnad från tvåan och trean skulle ge en direktplats i playoffspelet.

Strömsbro leder nämligen med fyra poäng till tvåan ESK på andraplatsen (med Faluns match på lördagen ännu ospelad), men då har Strömsbro också en match mindre spelad. Ja, ni fattar vad en seger vs en förlust i söndagens match betyder för fortsättningen.

ESK har dessutom en revansch att kräva från senaste mötet för drygt tio dagar sedan, där Strömsbro vann ganska enkelt med 6-1. ESK kom inte upp i nivå i den matchen och fyllde sedan på med ytterligare två förluster förra helgen mot Örnsköldsvik och Vännäs, där man dock tog en poäng i båda matcherna.

Nu gäller det att studsa tillbaka.

Förutom en spännande seriefinal finns flera anledningar att komma till Bahcohallen och heja fram grönsvart på söndagskvällen Förutom att ESK inviger sin nya fräscha hamburgergrill kvällen till ära så kan man snacka bankaffärer eller annat valfritt med kvällens matchvärdar Sparbanken i Enköping.

Du vet väl att du också kan förboka din favoritsittplats på läktaren? Platserna är numrerade och du förbeställer din biljett på länken nedan.

 


ESK Hockey – Strömsbro IF
Bahcohallen
Söndag 28 januari kl 16:00

Förköp biljett här >>

 

BILJETTPRISER

Numrerad sittplats
Vuxen 0-64 år: 120 kr
Pensionär +65 år:  85 kr

Ståplats
Vuxen 20-64 år: 100 kr
Pensionär +65 år:  75 kr
Ungdom upp till 19 år: Fri entré

Rullstolsplats
Rullstolsplats inkl en ledsagare: 75 kr

 

LIVESÄNDNING

   Matchen sänds live med kommentator på följande plattformar:

Hockeyettan Live >>
Enköpings-Posten >>