Kontraktet är klart – nu stormar U16 mot SM-slutspel!

Mörrum Hockey svarar för ännu en strålande insats när Karlskrona HK besegras med 4-0 i Jössarinken. Segern innebär inte bara att U16 är klart för spel i landets högsta serie även nästa säsong, man stormar också fram emot en playoff-plats till SM-slutspelet!

”Vi kontrollerar matchen idag. Det är många som inte har sin dag rent spelmässigt, men de gör ändå jobbet och insatsen som behövs för lagets skull”, säger tränaren Tim Pettersson.

Isak Ingvarsson höll nollan i andra raka derbyt mot KHK och har 11-0 (!) på sex perioder mot ärkerivalerna.

”Det är kul att hålla nollan, men det viktigaste är att vi vinner. Hela laget gör en jäkla prestation idag och hjälper mig hela tiden”, säger Isak.

Tack vare segern är Goiset nu tabelletta, tre poäng före Hanhals, som något överraskande förlorade mot Vita Hästen. Lilla Mörrum har mycket goda möjligheter att knipa en plats i playoff till SM-slutspelet!

”Det hände något i laget mellan jul och nyår. Plötsligt fanns det en annan beslutsamhet i gruppen. Sedan går vi ut direkt i första matchen efter uppehållet och tar vara på det”.

Mörrum Hockey-Karlskrona HK 4-0 (1-0, 2-0, 1-0)
Mörrum: Lucas Nordvall, Lowe Knoester, Alvin Palmqvist, Troy Leppälä. Skottstatistik: 26-34. Publik: 95.

» Även J20 vann sin hemmamatch under lördagen. Jonstorp slogs tillbaka med 6-3, vilket innebär att Goiset har häng på förstaplatsen även i denna serie!

Mörrum Hockey-Jonstorps IF 6-3 (3-0, 1-1, 2-2)
Mörrum: Hugo Olsson 2, Arvid Boklund, Oscar Gustafsson, Linus Johansson, Viggo Mattsson Ekeflod. Jonstorp: Leo Wisjö, Milton Forsell, Elias Vendel. Skottstatistik: 38-24.