Sista chansen för Enköping?

Efter fem förluster på de sex senaste matcherna börjar livlinorna att nå playoff att rinna iväg ifrån Enköping. Efter lördagens 3-2-förlust mot Kalix  hemma i Bahcohallen gäller kanske sista chansen i söndagens hemmamatch mot Clemensnäs.

Trots en massiv forcering i slutet av matchen kunde inte Enköping komma närmare än reducering 3-2 i lördagens hemmamatch mot Kalix.

Gästerna tog greppet i den andra perioden där man gick ifrån till 3-1. Tobias Smids reducering till 3-2 var både resolut, stenhårt och helt i publikens smak, men även om det var nära ett par gånger så mäktade ESK inte med någon kvittering på de återstående tolv minuterna.

Blytunga poäng till Kalix och med förlusten så dalade ESK från andra till sjätteplatsen i tabellen. Dessutom har ESK upp till två matcher mer spelat än andra lag i streckstriden, där de tre främsta får spela vidare mot allsvenskt kval.

Förlusten innebär att söndagens hemmamatch mot Clemensnäs är ännu viktigare och begreppet ”sexpoängsmatch” sliter vi helt enkelt vidare på. Efter att ha besegrat Surahammar med komfortabla 6-1 igår så övertog Clemensnäs andraplatsen i tabellen från just ESK och man är två poäng före med två matcher färre spelat.

Ja, ni fattar vad poängen betyder i afton.

Även i söndagens match bjuder ESK:s sponsorer på entrén och för den som vill reservera sin sittplats på läktaren så är det också gratis. Detta görs via länken längre ned på den här sidan.

ESK Hockey – Kalix HC  2-3 (1-1, 0-2, 1-0)

Söndag 4 februari kl 14:00. OBS! Tiden!

Matchen har fri entré och det är också gratis att reservera en numrerad sittplats.