Matchdag Brödernas/Väsby-BoIS

PLAYOFF MATCH 1:5

Efter söndagens val stod det klart att BoIS får möta Brödernas/Väsby i Playoff 1 mot HockeyAllsvenskan. Matchserien kommer avgöras i bäst av fem där Brödernas/Väsby har hemmaplansfördel och börjar därmed med två hemmamatcher (idag tisdag och imorgon onsdag). Matchserien vänder sedan hem till Mariehus Arena för match på lördag den 9 mars och eventuellt söndag den 10 mars. En eventuell femte och avgörande match kommer spelas i Väsby onsdag den 13 mars.

BoIS slutade på en sjunde plats i Allettan Södra med 20 inspelade poäng på 18 matcher i en jämn Alletta.

Brödernas/Väsbby hade inför sista omgången chans på en topp 2 placering i den väldigt jämna Allettan Norra, men en förlust mot Hudiksvall i sista omgången gjorde att man halkade ner till en sjätte plats. Man slutade tillslut på 28 poäng på 18 matcher.

För att få lite mer information om Brödernas/Väsby har skribent Krister Holm gjort en intervju med Väsbykännaren Krister Holmgren: Väsbykännaren om kommande motstånd

Läs även vad tränare Ronny Helander säger om kommande motståndare på följande länk: Ronny Helander inför Brödernas/Väsby

Kan du inte se matchen på plats? 

Se matchen via Hockeyettan här: Brödernas/Väsby – Mariestad BoIS

Det finns två olika sorters abonnemang att välja på under säsongen: 

Månadsabonnemang: 339 kronor/månaden – 50 kronor per månad till Mariestad BoIS, när du väljer BoIS som din favoritklubb.

Årsabonnemang: 189 kronor/månaden – 500 kronor går direkt till Mariestad BoIS, när du väljer BoIS som din favoritklubb.

Nästa hemmamatch:

Motstånd: Brödernas/Väsby

När: Lördag 9 mars och eventuellt söndag 10 mars

Tid: 16:00

Biljetter släpps inom kort på Tickster.