PRESSMEDDELANDE från Hudik Hockey: Anton Schagerberg klar

Vi hälsar backen Anton Schagerberg varmt välkommen till Hudik Hockey.
Anton har Färjestads BK som moderklubb. Juniortiden spenderades i Grums IK & Mora IK där han noterats för matcher i SHL och Hockeyallsvenskan.

Föregående säsong var han assisterande kapten i hockeyallsvenskan i Västerviks IK.

– Hudik har gjort det väldigt bra i några säsonger nu och jag tror och hoppas att den bästa tiden väntar, det är något som lockar och som jag gärna vill vara med på. Sedan har jag fått bra intryck av allt här när jag pratat med folk i klubben vilket också var viktigt såklart. Jag hoppas att vi kan vinna många matcher och att vi är som bäst när det väl ska avgöras, det hade varit riktigt skoj att gå hela vägen, säger Anton.

– Detta nyförvärv är vi oerhört glada att kunna presentera. I Anton får vi en rejäl back som behärskar alla tre zoner. Han kommer från spel i HA där han spelade många viktiga minuter och var en ledande spelare. Det är en ledare på och utanför isen som kommer bli viktig för oss kommande säsong, säger Hudik Hockeys huvudtränare Filip Algeman.

Anton Schagerberg (D)
Född: 1999-06-05.
Vikt: 83 kg.
Längd: 187 cm.
Moderklubb: Färjestads BK.
Övriga klubbar: Färjestads BK U16, Grums IK J18, J20, A-lag, Malungs IF (lån), Mora IK J20, A-lag, Lindlövens IF (lån), Nybro Vikings & Västerviks IK.