Regnbågströjorna kommer tillbaka till morgondagens träningsmatch mot Piteå

Som vi alla har väntat på att matcherna skall komma igång igen efter långa månader av snö och solsken. Nu är vi där på året som vi kan komma in till Lombia för att se vårat lag spela matcher igen. Laget börjar sin säsong med en träningsmatch mot Piteå HC som kommer på besök.

 

Laget har rustats upp bra där många nya spelare kommer att få visa upp sig i dom regnbågsfärgade tröjorna likt som man gjorde för tio år sen. Det är sant, regnbågströjorna kommer tillbaka i en uppdaterad version.

 

Laget då? Kiruna kommer till matchen med fem nya spelare som kommer att vara med under matchen. Man har även många egna spelare från juniorlagen som har chansen att kämpa om speltid under säsongen.

 

Vad kan man tro om matchen då? Det blir en match som det brukar när det gäller träningsmatcher, där resultatet kanske inte är det viktigaste utan att man kommer in i tempo och ser vad som gå bra och vad som går mindre bra.

 

Har du inte möjlighet att se matchen på plats så finns så klart KIF-Tv på plats även denna säsong. Du hittar dit genom att klicka på länken nedanför.

 

Kiruna IF – Piteå HC

 

Matchen börjar på den udda tiden kl 20:00