Best Western Hockey Trophy: Goisets J18 vinner fem matcher!

Mörrums juniorer vinner fem av sju matcher i Best Western Hockey Trophy 2024, och slutar trea i turneringen. Goisets J18, som är nykomlingar i division 1 den här säsongen, besegrar både Nybro och Krif Hockey, som kommer att spela i samma serie. Däremot blir det förlust i avslutningsmatchen mot Olofström, som vinner turneringen.

”Detta var en helt ok helg för oss. I sista matchen är det klasskillnad. Vi känns stressade och har för stor respekt. Men annars är det mycket som ser bra ut. Jag är mest nöjd med hur vi blir bättre och bättre i turneringen i vårt spelsystem. Vi vill vårda pucken och spela med puckkontroll”, säger juniortränaren David Nilsson.

Deltog i turneringen gjorde också Blekinges distriktslag, som kommer att spela kval till TV-pucken nästa månad. En majoritet av spelarna representerar till vardags Mörrum Hockey. Blekinge slutade på en fin fjärdeplats i tabellen.

”Det var nyttigt för de här unga grabbarna att få känna på det tuffa motstånd som det är att möta J18-spelare”, säger Mathias Lönqvist, som coachar Blekingelaget tillsammans med en annan Goisare, nämligen Koffa Andersén.

Mörrum Hockey vill tacka Best Western Hotell i Karlshamn, spelare, ledare, funktionärer, domare, publik, vaktmästare och föräldrar för en väl genomförd turnering. Klubben är mycket tacksam för publikstödet i Jössarinken den här helgen. Nu önskar vi alla deltagande lag lycka till under säsongen och ser fram emot 2025 års turnering!

Mörrums matcher:
Blekinge-Mörrum 0-1
Malmö-Mörrum 4-2
Krif Hockey-Mörrum 0-3
Mörrum-Kalmar 2-0
Nybro-Mörrum 2-5
Gotland-Mörrum 1-3
Mörrum-Olofström 2-6

Hela turneringen: Best Western Trophy | stats.swehockey.se