Världens bäste skrev på för Goiset – nu kan legendariska tröjan bli din!

#21. Större än så blir det inte. Varken i världen eller på Jössa.

Den bäste av dem alla har signerat en äkta, matchanvänd Goisartröja (nummer 21 förstås!) som du kan vinna i ett exklusivt lotteri.

Och nej, vi snackar inte om ”Svanen” – utan om självaste Peter ”Foppa” Forsberg, fem år i rad rankad som världens bäste hockeyspelare!

Här köper du Goisets egen 21-lott!

Det var under förra veckans båtmässa i Karlshamn som Peter Forsberg hade vänligheten att signera en matchtröja från Mörrum Hockey.

Tröjan som ”Foppa” signerade är dubbelt exklusiv. Det är nämligen en tröja som inte finns längre. Joakim Svanhall fick sitt nummer pensionerat för några säsonger sedan, och numera hänger #21 stolt och vacker i taket i Jössarinken. Dessförinnan hade #21 använts av flera andra kända Goisare. Som Marcus Paulsson och Jiri Lala.

Lottpriset är 100 kronor och antalet lotter är begränsat till 200. Sista försäljningsdag är tisdag 24 september. Vinnaren i lotteriet presenteras i samband med hemmapremiären mot Alvesta den 25 september.

Peter Forsberg rankades under flera år som världens bäste hockeyspelare. Han vann såväl VM som OS och Stanley Cup dubbla gånger. Utsågs till NHLs mest värdefulle spelare och blev 2014 invald i Hockey Hall of Fame. I Colorado Avalanche är hans tröja #21 pensionerat – precis som ”Svanens” i Jössarinken!

Även HÄR köper du Goisets egen 21-lott!

Foto: Bildbyrån (”Foppa ”med OS-guldmedaljen)