Västerviks IK presenterar supportersnacks!

Vi är glada att presentera ett samarbete med Supportersnacks.
Satsningen syftar till att stärka föreningens varumärke och öka det lokala engagemanget under resan att återigen ta en plats i Hockeyallsvenskan.
”Vi är jätteglada att kunna berätta om VIK Hockey-chips som lanseras vid säsongsstart i höst” säger Fredrik Stoltz, försäljningschef på VIK Hockey. Chipspåsarna öppnar också upp för nya och spännande samarbeten för sponsorer som vill exponeras i en ny kanal.”
Supportersnacks är ett företag som specialiserar sig på att hjälpa föreningar profilera sina egna chipspåsar. Tack vare konceptet från Supportersnacks kan föreningar som VIK Hockey sälja sina egna chips i arenan, men också stärka och öka närvaron av sitt varumärke utanför arenan, som i sin tur kan öka det lokala engagemanget med en rolig produkt. Supportersnacks säljer chipspåsarna till lokala butiker och andra aktörer som vill stötta, och ger då 5 kr per såld påse till föreningen.
VIK Hockey-chips kommer att finnas tillgängliga för försäljning i arenan från och med säsongsstart, och försäljningsarbetet för att få ut chipspåsarna på hyllan hos lokala butiker och andra intressenter har redan påbörjats. Snart är det möjligt för VIK-supportrar att stötta sitt lag samtidigt som de njuter av ett gott snack på läktaren.
Är du intresserad av att sponsra eller bli partner till oss?
Hör av dig till [email protected]
073-141 33 26