PRESSMEDDELANDE från Hudik Hockey: Välkommen Jonathan Karlsson

Vi hälsar forwarden Jonathan Karlsson varmt välkommen till Hudik Hockey.

Jonathan har Valbo HC som moderklubb men har sedan U16 tillhört Brynäs IF.

Där har han varit med och tagit SM-silver med J18 och stod den gångna säsongen för 33 poäng på 42 matcher i J20. Dessutom fanns han med i Brynäs A-lagstrupp i HockeyAllsvenskan vid sex tillfällen.

– Jonathan är en spelare som spelar med hög fart, energi och kan bryta mönster. Kommer från fina år i Brynäs organisation och kommer passa bra in i vårt sätt att spela samt bidra till en bra träningskultur, säger Hudik Hockeys huvudtränare Filip Algeman.

Jonathan inledde denna säsong med Brynäs IF och hade ett tryout-kontrakt med A-laget.

– Det känns riktigt bra tycker jag, fick ett bra första intryck av både ledare och spelare här. Jag har bara hört bra om Hudik och vet att de alltid varit ett topplag i Hockeyettan och det känns som att det är ett bra ställe för mig att utvecklas på och bli en bättre ishockeyspelare. Sen tror jag alla vill samma sak, att ta det där sista steget och gå upp till HockeyAllsvenskan, säger Jonathan.

Och redan på söndag kan du se Jonathan i Hudik Hockeytröjan då vi tar emot Brödernas/Väsby kl 16.00 hemma i Holmen Center i vår nästa träningsmatch. Köp biljett här!

Jonathan Karlsson (F)
Född: 2004-07-29.
Vikt: 84 kg.
Längd: 182 cm.
Moderklubb: Valbo HC.
Övriga klubbar: Valbo HC U16, Brynäs IF U16, J18, J20, A-lag.

Foto: Bildbyrån