Fredagens match mot Järfälla inställd

Maximilian Popovic var en av tre ESK-spelare som klev av gårdagens match mot Vallentuna efter skada. Foto: Håkan Hagman

Enköping kastar in handduken inför fredagens planerade träningsmatch borta mot Järfälla och matchen blir därför inte av.

Det var tänkt att returmötet mellan Enköping och Järfälla skulle spelas i Järfälla på fredag kväll. Men nu har Enköping valt att ställa in matchen då man helt enkelt inte får ihop ett lag.

Efter gårdagens match mot Vallentuna växte skadelistan med ytterligare tre spelare, varav den allvarligaste på veteranen Daniel Andersson som nu tvings till operation. Men även Maximilian Popovic och Axel Knudsen klev av igår med skada.

Sedan tidigare är ju Alex Korpela och Leo Krantz på nämnda skadelista.

Sen har listan över sjuka spelare också ökat. Adrian Kotz-Öslöf stod över igår på grund av sjukdom och ytterligare en handfull spelare genomförde matchen utan att känna sig pigga.

Så trots en fullstor spelartrupp får man helt enkelt svårt att ens få ihop ett halvt lag.

— Vi tog beslutet att ställa in matchen och ge spelarna återhämtning över helgen istället, så vi inte förvärrar läget ytterligare. Tråkigt både för oss och Järfälla, men vi har i alla fall lovat att komma till dem nästa försäsong istället, säger ESK:s sportchef Christian Nordenberg.