Tack för allt Marcus Andersson & Fredrik Stridlund

Innan seriepremiären den 22 september är det dags för Vallentuna Hockey att hylla två av våra största spelare, Marcus Andersson och Fredrik Stridlund som båda väljer att avsluta sina spelarkarriärer.

 

Söndag den 22 september spelar vi den första matchen i årets Hockeyettan Östra hemma i Vallentuna Ishall. Säkra dina biljetter redan nu och var med när vi ska tacka av två av föreningens största spelare inför nedsläpp. 

Fredrik Stridlund har Vallentuna Hockey som moderklubb och gjorde premiär i representationslaget redan säsongen 2011/2012. Utöver fem säsonger i Väsby och några matcher som utlånad spelare har Fredrik varit Vallentuna trogen under hela sin karriär. Men nu hänger den skridskostarka backen upp skridskorna för sista gången. Totalt fick vi se Fredrik spela 244 matcher i vårt representationslag fördelat över 8 säsonger. 

Marcus Andersson med Järveds IF som moderklubb kom till Vallentuna 2015 och har varit med oss sedan dess utöver en match i Hockeyallsvenskan med Almtuna. Under ”Mackans” 9 säsonger i Vallentuna har en bokstav prytt hans bröstkorg under 8 av dem och han har varit vår lagkapten i fem säsonger. Under den föregående säsongen ledde Mackan oss till föreningens första kvartsfinalserie och en förstaplacering i den interna målligan. Totalt spelade Mackan 313 matcher i vårt representationslag. 

Intervjuer med Fredrik och Marcus kommer att publiceras under nästa vecka.