Bli stödmedlem i Huddinge Hockey

Har du ett Huddinge Hjärta! – Bli Stödmedlem!

Som stödmedlem bidrar du till Föreningens fortsatta arbete och utveckling av barn och ungdomar från knatten i Hockeyskolan till Captain i A-laget.

Hockeyns drivkraft är Glädjen och gemenskapen och inte minst välmående och fysisk hälsa. Samtidigt ger Huddinge Hockey mervärden för samhället som omfattar så mycket mer än en rolig fritidsaktivitet. Huddinge Hockey vill vara en central bit i ett hållbart samhälle och inte minst för Huddinge kommuns invånare.

Forskare ser att ishockeyn har fördelar som kan vara bra att utnyttja i det brottsförebyggande arbetet, samhällsnytta samt Psykisk/fysisk välbefinnande men att ishockey måste vara en del av ett större projekt i det fall att minska brottsligheten och öka välmåendet bland ungdomarna. Flera kopplingar har gjorts mellan aktivt deltagande i idrottsaktiviteter och minskad kriminalitet.

Som stödmedlem kan du vara med och påverka utvecklingen av Huddinge Hockey och skapar samtidigt bättre förutsättningar för hela föreningen. Dessutom kommer du närmare föreningen.

 

Bli stödmedlem genom att besöka denna länk: https://entry.sportadmin.se/groupsOverview?uid=bqZwqe&pageId=0&sportid=1043

Tillsammans är vi Huddinge Hockey!