Kaptener VIK 24/25

VIK har valt sina kaptener

Christian Axelsson Captain (C)

Christan har lång erfarenhet av spel på Div 1 nivå, spel i USA och har även varit C i flera år tidigare i sitt dåvarande lag Nyköping. Christian är en bra ledare på isen genom hårt jobb varje dag och visar vägen med sin inställning. Christian är bra i sitt snack i laget och får med sig alla.

Alex Brännstam Ass C

Alex leder genom att alltid jobba hårt och visa vägen ute på isen, det gäller både på träning och match. Alex har bra med erfarenheter från hög nivå så som SHL, Allsvenskan och är en naturlig ledare genom sin inställning och att han är bra på att snacka inom laget.

Anton Johansson Ass C

Anton är en ledare genom sitt hårda arbete ute på isen varje dag. Han visar vägen genom sitt engagemang och får övriga att följa honom ute på isen. Anton har erfarenheter från landslagsspel (pojk, Junior), Allsvenskan och från SHL. En energisk spelare som har varit Ass C tidigare, har en positiv inställning som smittar av sig inom laget.

Filip Halvordsson Ass C

Filip är en stabil spelare som gör sitt för laget varje dag. Han leder genom att alltid göra sitt bästa och gör jobbet på isen och utanför. Filip har erfarenheter från Allsvenskan och har även varit C i Lindlöven tidigare och vet vad det handlar om.