Fem snabba med Pålle

Foto: Fodsportfoto (Instagram)

Vi tog en kort avstämning med Sportchef Pålle (Andreas Paulsson) inför seriepremiären, häng med!

Fem snabba…

  1. Hur tycker du att gruppen ser ut?

”Bra, alla spelare som är i truppen har kvalitéer som vi värdesätter, alltifrån inre driv, vinnarskallar, revanschlust, utvecklingspotential osv.”

  1. Hur tycker du att försäsongen har sett ut?

Lite över förväntan, fys för spelarna har Fredrik Lindberg kört så den har hållit hög klass med bra närvaro och på isträningarna har det stundtals varit riktigt bra ös på.”

  1. Hur tycker du att det har sett ut i försäsongsmatcherna?

”Också över förväntan, har varit bra resultat mot lag som vi kommer möta i serien.  Det är inte bara resultaten som varit bra utan och också hur vi genomfört matcherna.”

  1. Vad är målsättningen med säsongen?

”Som sportchef har man lite olika målsättningar, den sportsliga är ju att hålla oss kvar i Hockeyettan, men det är ju redan klart nu när inget lag åker ur. Sen har jag velat få ”hem” en eller flera Sollentunaspelare vilket vi har lyckats med – bland annat Marcus Ahlzén och Samuelsson Claesson. Sen att bygga en trupp där det finns ett jäkla go, men också att ge unga spelare en ordentlig chans. Sen är det alltid upp till spelaren själv att ta chansen.”

Kommer du på SHC-dagen den 6 oktober (kl 10-16) – samma dag som första hemmamatchen (Wings, nedsläpp kl. 15:00) för säsongen?  

”Yes självklart!”