Tuff bortamatch för Enköping mot obesegrat Hanviken

Efter att ha inlett serien med tre raka förluster ska Enköping i eftermiddag mönstra upp mot hittills obesegrade Hanviken på bortaplan.

  Se matchen på Hockeyettan Play >>

Tre förluster och bara två gjorda mål är alltså facit för Enköping hittills i uppstarten av Hockeyettan.

Förlusterna mot Sollentuna och Huddinge var tunga, men den senaste hemma mot Visby/Roma kanske lite mer acceptabel och här spelade man också bättre än i de tidigare två matcherna.

Och i eftermiddag ställs man alltså mot Hanviken på bortais. Tillsammans med just Visby/Roma och Brödernas/Väsby är Hanviken den trio som allmänt tippas vara de bästa lagen i den östra serien den här säsongen och Tyresölaget har hittills infriat förväntningarna med tre raka segrar (Visby/Roma, Nyköping och Surahammar).

För Enköping är det ganska lätt att sätta fingret på vad som  behövs för att framgångarna ska komma. Det gäller att sätta sina chanser! För chanser skapar man massor av, men på något underligt sätt så saknas skärpan i det avgörande avslutet.

I statistiken är man just nu klart sist i tabellen över skotteffektiviteten (antal mål jämfört med antal skott) och noll gjorda mål i powerplay lyser alltjämnt rött.

Hanviken har ett djupt samarbete med allsvenska Djurgårdens IF och har för stunden två spelare på lån därifrån, målvakten Teodor Munther och backen Adrian Carnebo.

 

Hanvikens SK – ESK Hockey

Tyresö Ishall, söndag 6/10 kl 16

Se matchen på Hockeyettan Play >>