Inför Sollentunas bortamatch mot Huddinge

Pelle Ringström. Foto: fodsportfoto (Instagram)

I eftermiddag är det dags för vårt A-lag att ta sig an Huddinge på bortaplan i Björkängshallen. Matchen startar klockan 16:00 och det kommer bli en spännande uppgörelse mellan två lag med tydliga ambitioner. Du kan följa matchen live via live.hockeyettan.se eller komma och heja fram laget på plats.

”Ny match och nya möjligheter”

Tränare Greg ser fram emot en tuff match men tror på sitt lag:
”Huddinge är ett starkt lag med målet att vara ett Allettan-lag. De har inte riktigt fått ihop allt än, men det kommer bli tufft ändå. Varje match för oss är en kamp. Vi måste hålla ihop laget över hela banan och sätta press på motståndarna. Vi har bra självförtroende och stämningen är på topp, så vi åker dit för att ta tre poäng. Men vi vet att det kommer bli en utmaning.”

Starkt från senaste matchen

Sollentuna kommer in i matchen med vind i seglen efter en imponerande 0-1-seger mot Tyresö/Hanviken. Erik Stenbacka stod för matchens enda mål, och laget visade prov på fantastisk kämpaglöd. Dessutom höll målvakten Alec Rajalin-Scharp nollan. Greg sammanfattade prestationen efter matchen:
”Första 10-12 minuterna var vi riktigt pressade, men vi kom tillbaka starkt. Slutet av första perioden och resten av matchen var väldigt jämn. Målvakterna gjorde ett fantastiskt jobb och vi kämpade hela vägen. Det känns underbart att ta med tre poäng hem! Nu har vi laddat batterierna och är redo för Huddinge.”

Vi ser fram emot en ny spännande kamp idag – heja Sollentuna!