Kalix tog en poäng mot Clemensnäs

Period 1 1-0.

Kalix dominerade stort i perioden och vinner skotten överlägset. Man skapar massor av chanser men har svårt att göra mål, Man får spela 5 mot 4 vid två tillfällen och spelar bra men målen uteblir dessutom missar man ett friläge. Efter 07.06 tar Clemensnäs ledningen med 1-0 efter slarv av Kalix i försvarszon. Målskytt Liam Nilsson.

Skott: 4-21.

Period 2 0-0.

Andra perioden var lite jämnare men fortfarande dominerade Kalix och var det lag som skapade flest chanser bland annat åter ett friläge som missas. Båda lagen har två utvisningar var som alla blev resultat lösa. Även i denna period missas ett friläge..

Skott: 10-11

Period 3 0-1.

Perioden lik de två första med Kalix som höll i taktpinnen och skapade flest chanser. Efter 46.03 fick man chans att spela 5 mot 3 men lyckades inte göra mål då men när man sen fortsatte spela 5 mot 4 gör Mack Keryluk 1-1, vilket stod sig perioden ut.

Skott: 8-12

Sudden 1-0.

62,35 fick Kalix en utvisning och fick spela 3 mot 4. 2-1 kom efter 63.37 genom Kevin Kariander. Målet blev omdiskuterat eftersom domare blåst innan pucken slogs i mål, men målet godkändes.

Skott:3-0

Kalix gör spelmässigt en bra match men har inget flyt när det gäller målskyttet, i denna match har man fyra puckar i målramen och tre frilägen. Vinner man skotten med 44-26 är det inte normalt att förlora även om det nu blev en poäng hem till Kalix.