Fortsatt jakt på första trepoängaren

Efter en resultatmässigt katastrofal inledning på säsongen fortsätter Enköping sin jakt på första trepoängaren i Vallentuna ikväll. 

   TV: Se Vallentuna-ESK här >>

Innan säsongen gick snacket om en plats i Allettan efter jul. Men efter sju spelade matcher har man skrapat ihop blott tre poäng efter en övertidsseger och en dito förlust.

Platsen som nästjumbo i tabellen ljuger inte.

Ikväll väntar åttonde matchen borta i Vallentuna, ett motstånd som just nu innehar femteplatsen som skulle ge en plats i Allettan. Vallentuna har tolv poäng, nio fler än ESK inför matchen.

Med andra ord är kvällens match mer eller mindre en ”måstematch” för grönsvart, även om mer än halva serien ännu återstår.

Lagen möttes två gånger på försäsongen och Vallentuna vann båda, den första i Bahcohallen med 2-1 och returmötet i Vallentuna med 2-0.

Målproduktionen har varit ett gissel för ESK så här långt och det är något so måste lossna om segrarna ska komma. Trots allt syns en liten ljusglimt på målskyttet då man gjort fyra mål på de två senaste matcherna, vilket med lagets mått mätt är ett steg framåt.

 

Vallentuna Hockey – ESK Hockey

Vallentuna Ishall
Onsdag 23/10 kl 19:00

Hockeyettan Play >>