Isak Brandt förstärker Vallentuna Hockey

Vallentuna Hockey har efter en bra säsongstart hamnat i ett svårt skadeläge. Två av fyra ordinarie centrar är långtidsskadade och även Oskar Söderberg har missat hela säsongen hittills. Därför har Jussi Salo varit tvungen att leta efter förstärkning och idag har vi glädjen att presentera Isak Brandt som nyförvärv till laget.

 

Isak Brandt kommer ursprungligen från Göteborgsområde, men har fått stora delen av sin hockeyutbildning i  Växjö Lakers. Seniordebuten gjorde han i Kungälvs IK i division två redan som 18-åring och avslutade hans juniortid med en stark säsong i Östersunds IKs J20-lag. Den här säsongen har han spelat i Alvesta IK i den tuffa södra serien.

”Vi har en tuff skadesituation just nu i laget när två av våra ordinarie centrar är långtidsskadade. Marknaden i våran prisklass är tom. Därför är det riktigt bra att vi har kunnat få Isak till Vallentuna. Isak är en bra karaktär som vill mycket med sin hockey. Han är stark på puck och hittar ofta bra lösningar i anfallsspelet. En väldigt utvecklingsbar två-vägscenter skulle jag kunna säga”, berättar Jussi Salo.

”Verkligen super kul att få komma till Vallentuna nu resten av säsongen! Hört extremt gott om föreningen men framför allt deras proffsiga miljö och deras spelarutveckling! Efter samtal med Jussi fanns det ingen tvekan att skriva på, kändes bara helt rätt”, meddelar Isak Brandt.

Välkommen till Vallentuna Hockey Isak!

Foto: John Nävertun