Förlust i Mariestad

Första förlusten i serien kom tyvärr ikväll borta mot Mariestad.   Första perioden är väldigt jämn, båda lagen spelar tight och det skapas inte många målchanser åt något håll.

Andra perioden startar som den första och det är mycket kamp men i mitten av perioden gör BoIS 1-0 på en spelvändning och det tar de med sig ut i den tredje perioden.

Lindlöven kvitterar tidigt i den tredje perioden genom Olle Helmersson assisterad av Tobias Sjökvist samt Lukas Johansson och matchen står och väger.Kort därefter får Lindlöven en utvisning där BoIS gör 2-1. Lindlöven jagar resten av matchen utan att få in pucken, bästa läget får Isak Jonsson som skickar en puck i ribban som dimper ner på bladet på Helmersson men Isak Ohlsson i BoIS målet gör en osannolik reflex räddning. I slutet av matchen tar Lindlöven ut målvakten och Mariestad kan stänga matchen i öppen kasse.

Grabbarna gör en bra match men tyvärr inga poäng idag.

Nu får man ladda för onsdagens hemmamatch mot Tranås.