Vinst på straffar mot Segeltorp

Matchen börjar böljande fram och tillbaka. 19:19 får vi en utvisning på Joel Linnander. Vi löser box play bra denna gång. Efter utvisningen fortsätter spelet bölja fram och tillbaka där vi lyckades få några längre anfall. Med 7.59 kvar av första slarvar vi rejält när vi ska ta ut pucken ur egen zon. Segeltorp är inte sena med att straffa oss. 1-0. 14.62 drabbas Segeltorp av en utvisning. Vi lyckas dock inte få några farliga målchanser. Skotten 7-16

Andra perioden är mycket lik som första perioden där spelet böljar fram och tillbaka. Vi ser något piggare ut och skapar en del. Efter 11.55 får Segeltorp en utvisning. Inte heller på denna lyckas vi göra mål. Efter 15.36 gör Dennis Von Walden 1-1 snyggt framspelat av Emil Gabrielson. Vi ökar tempot efter målet och skapar flera bra målchanser. Skotten: 5-15

Tredje perioden börjar precis på samma sätt som första och andra. Böljande spel fram och tillbaka. 16.58 drar vi på en utvisning genom Dennis Von Walden i offensiv zon. Även denna utvisning reder vi ut. Segeltorp pressade oss hårt sista minuten. Skotten: 4-9

2 minuter in i förlängningen åker Segeltorp på en utvisning när Gustav Eurenius sliter sig fram till ett friläge. Vi lyckas dock inte inte göra mål och förlängningen slutar 0-0. Skott: 1-3

Damian lägger första straffen och missar.
Segeltorp missar även dem första straffen.