Seger mot Vännäs

Det blev en intensiv match mellan Falun och Vännäs under lördagskvällen, och publiken bjöds på en spännande tillställning. Matchen slutade till slut med seger för Falun med 4-2.

Matchen inleddes starkt för hemmalaget, och Gustav Haglund öppnade målskyttet med ett vackert mål tidigt i första perioden. Trots flera chanser för båda lagen var det endast detta målet som noterades under den första akten.

I den andra perioden kom Vännäs tillbaka starkt och kvitterade genom Emil Broed och Tim Palmberg, vilket satte press på hemmalaget. När dessutom gästerna sedan tog ledningen med 1-2 genom Tim Palmberg, höll sig matchen fortsatt intensiv.

Inför den tredje perioden låg Falu IF under, men laget visade återigen karaktär och vände på matchen. Patrik Elfsberg kvitterade till 2-2, och Oscar Haglund & Charlie Forslund säkrade segern genom att göra var sitt mål. Philip Aldenrud stod stark i målet med imponerande 43 av 45 räddade skott.

Nästa match spelas imorgon när Örnsköldsviks HF kommer på besök till Lugnets Ishall. Pucken släpps 16.00. Varmt välkomna!

Falu IF – Vännäs HC 4-2 (1-0, 0-2, 3-0)
Första perioden: 1-0 (8.26) Gustav Haglund (Pawel Oblonski, Philip Hasselgren).
Andra perioden: 1-1 (5.58) Emil Broed (Tim Palmberg), 1-2 (10.25) Tim Palmberg (Filip Nordin).
Tredje perioden: 2-2 (7.13) Patrik Elfsberg (Philip Hasselgren), 3-2 (14.58) Oscar Haglund (Ibrahim Qufaj), 4-2 (19.00) Charlie Forslund (Patrik Elfsberg), mål i tom kasse.
Skott: 30-45 (11-9-10, 0-2-12, 3-0-1).