PRESSMEDDELANDE från Hudik Hockey: Henrik Olsén förlänger kontraktet

Den rutinerade centern Henrik Olsén stannar i Hudik Hockey.

Henrik kom till Hudik Hockey inför säsongen 2021/2022 och har levererat mycket poäng varje säsong. Med sin rutin, över 350 matcher i HockeyEttan och nästan 100 matcher i HockeyAllsvenskan, blir han en viktig pusselbit i laget.

– Jag ser verkligen framemot den här säsongen och har kunnat träna för fullt och ska vara tillbaka där jag var innan min skada. Så nu ska vi gå hela vägen denna säsong, säger Henrik Olsén.

– Olsén är ett superproffs som bidrar till en bra daglig verksamhet och han själv lämnar inget åt slumpen i utförande och förberedelser. Han är en pådrivare och en katalysator för oss med sitt sätt att agera ute på isen. Vi är väldigt glada att ”Olle” vill fortsätta hos oss, han kommer bli en oerhört viktig spelare för att vi ska vara lyckosamma i vinter, säger Hudik Hockeys huvudtränare Filip Algeman.

Henrik Olsén (F)

Född: 1992-09-02.

Vikt: 86 kg.

Längd: 183 cm.

Moderklubb: Arvika HC.

Övriga klubbar: Arvika HC, Mora J18, J20, A-lag, Sverige U18, IFK Ore, Forshaga, Piteå, Kongsvinger (Norge), Vimmerby, Tyringe, Varberg, Grästorp, Borlänge, Nyköping, Vålerenga (Norge).