Välkommen, August Renemark!

Han har tillbringat hela sin karriär i Rögle BK. Förra året vann han JSM-guld tillsammans med Vilmer Stahmann. I vintras blev han bäste kompis med Isac Nielsen. Nu byter August Renemark, 19, klubbadress till Mörrum Hockey!

”Jag har pratat lite med Vilmer om Mörrum, men framförallt blev jag och Isac väldigt tighta i Rögle. Det var inte så många -04or i laget, så vi blev polare och höll ihop. Isac har snackat mycket gott om Goiset och är helt säker på att den kommande säsongen kommer att bli bra”.

Själv känner August inte till jättemycket om Mörrum Hockey.

”Vi har sommarstuga i Hällevik, så jag vet ju att klubben finns. Så mycket känner jag dock till att det är en bra klubb att utvecklas i. Här finns det goda möjligheter att ta nästa steg i karriären”.

Hur skulle du beskriva dig själv, som spelare och person?

”Jag är en smart, lite mindre back, som är bra på att hitta lösningar på isen. Jag är mer offensiv än defensiv. Min styrka är spelet med puck. Som person är jag lugn och sansad. Jag vill utvecklas på alla plan och försöker ta in så mycket jag bara kan”.

Mathias Lönqvist i Mörrums sportgrupp säger så här om August, som är lillebror till en annan duktig hockeyspelare, nämligen Isak Renemark i Kristianstad.

”August är en välskolad back, som är bra med pucken. Han är duktig på skridskorna och passar perfekt in vår unga profil. Han kommer att bli jättenyttig för oss den kommande säsongen!”

August på Eliteprospects: August Renemark – Stats, Contract, Salary & More (eliteprospects.com)

Missa inget av August Renemark på Jössa – köp säsongskort HÄR!

Foto: pucksnack.com

LAGBYGGET 2024/25

#1. Didrik Jansson, mv.
#?? David Otter, mv.

#3. Tobias Brahm, b.
#15 Edwin Hansson, b.
#25 Karl Persman, b.
#26 Hugo Blomberg, b.
#57 Emil Andersson, b.
#?? Leo Klavhed, b.
#?? August Renemark, b.

#11 Samuel Wälimaa, f.
#24 Vilmer Stahmann, f.
#66 Mathias Kemppi, f.
#?? Elias Andersson, f.
#?? Hugo Mörnhed, f.
#?? Vilmer Grundström, f.
#?? Hampus Johannesson, f.
#?? Rasmus Leijonhielm, f.