Hudik Hockeys månadsbrev – augusti

Hudik Hockeys månadsbrev publiceras sista fredagen varje månad och skrivs av en eller flera personer från olika delar av föreningen.
Först ut är Anders Schmidt, ny ordförande i Hudik Hockey.

 

Hej!

Jag hoppas att allt står väl till med er och att ni haft en skön sommar!

Vi har i styrelsen tidigare bestämt att vi varje månad ska komma ut med ett månadsbrev. Det här är ett sätt att bli bättre på information/kommunikation och det ligger även i linje med synpunkter/motioner från årsmötet.

Månadsbrevet kommer inte bara författas av styrelsen utan även från sportledning, ungdomsansvarig m.m så att informationen kommer från olika delar av föreningen.

Vi hade den 13 augusti vårt årsmöte där vi avtackade Mats Jonsson och Janne Sjödén från styrelsen. Vi hälsade samtidigt Anders Ljung och Anna-Karin Edeborg välkommen som nya styrelsemedlemmar. Årsmötet präglades i år av ett större antal frågor och flera motioner. Verkligen härligt att se ett så stort engagemang!

Hösten är i annalkande och vi har många spännande matcher och evenemang planerade. Här är några datum att hålla koll på i närtid:

  • Lördag 31/8: Föreningsdag, Monitor
  • Lördag 31/8: Hudik Hockey Gala, Kulturhuset
  • Söndag 1/9: Träningsmatch A-lag mot Väsby kl.16
  • Söndag 15/9 Uppstart tjejhockey
  • Söndag 6/10: Uppstart Tre Kronor hockeyskola
Vi kan också glädjas åt att den nya skottrampen kommer bli klar denna vecka 35.

Som vi tidigare har informerat om ser vår ekonomiska situation stabil ut. Vi känner oss bekväm med sponsorförsäljning och den budget som är planerad och vi kommer under säsongen jobba mycket med ekonomisk uppföljning. Andra frågor som styrelsen kommer jobba med är bolagisering, enkäter i föreningen m.m.

Vi vill gärna höra från er! Om ni har några förslag eller tankar kring hur vi kan förbättra verksamheten, tveka inte att höra av er. Ni kan kontakta oss via mail [email protected] eller prata med oss vid nästa träning eller match.

Jag vill redan nu rikta ett stort tack till alla frivilliga som hjälper till med allt från matcharrangemang till kiosken och framför allt ungdomsledare. Ert arbete är ovärderligt för föreningen!

Vi ses på isen!

Med vänliga hälsningar,

Anders Schmidt Ordförande, Hudiksvalls Hockey Club

 

Vem är jag:

– 60 år från Hudiksvall. Har flyttat runt en hel del i Sverige. Gift med Mika, 3 barn och 2 barnbarn. Varit engagerad i klubben snart 30 år. Jag bor i centrala Hudiksvall. Jobbar på Monitor ERP och tidigare jobbat inom inom bankvärlden och på Ericsson. Intressen är sport, kultur och musik.

Vad vill jag bidra med i föreningen:

– Jag hoppas kunna bidra med kompetens inom ledning, styrning och uppföljning. Jag är bra på att stimulera, engagera och uppmuntra människor och bygga lag. Erfarenheter från föreningsutveckling gör att jag hoppas vi kan fortsätta bygga till en stabil förening, både ekonomiskt och sportlig