Oliver Qvarforth skriver kontrakt med Vallentuna Hockey

Oliver Qvarforth har haft ett tryout-kontrakt över sommaren och försäsongen. Han har gjort det bra och belönas därför med sitt första seniorkontrakt. Kontraktet är skrivit över kommande säsong.

 

Oliver Qvarforth kommer ursprungligen från Värmdö. Redan i tidig ålder gick han till Nacka och gjorde det bra i deras juniorverksamhet. Timrå rekryterade den storväxta forwarden till sitt J20-lag och det är där Oliver har spelat de två senaste säsongerna i J20-Nationell. Han har under sin tryout imponerat på den sportsliga ledningen och ska nu göra sin första seniorsäsong i Vallentuna Hockey.

”Oliver är en härlig kille som passar bra i vårt lagbygge. Han har bra storlek och han är en rightare med ett bra skott. Han vill utvecklas, han tränar hårt och han tar sin hockey på största allvar. Jag är glad att Oliver väljer stanna hos oss hela säsongen”, säger Jussi Salo.

”Redan i maj på första träningen med Vallentuna Hockey så kändes det som rätt plats att vara på. Tränarna och organisationen har ett proffsigt upplägg och en plan för spelarutveckling. Jag kände att jag passade in i den relativt unga truppen och fick en bra känsla både på träning och i omklädningsrummet. I Vallentuna vill jag hjälpa laget till framgång och ta min hockey till nästa nivå”, skriver Oliver Qvarforth.