Matchdag BoIS-Borlänge HF LADIES NIGHT!

HOCKEYETTAN VÄSTRA 5:18

Hemmamatch och Ladies Night i Mariehus Arena! Det är FRI ENTRÉ för alla tjejer när BoIS tar emot Borlänge HF i den femte omgången av HockeyEttan Västra. Matchen startar 19.00, entrén öppnar 18.00!

För dig som bokat upp dig på vårt Ladies Night VIP-paket startar kvällen 17.15 och du blir insläppt via huvudentrén för att sedan ta dig upp till BoIS-puben där en härlig kväll väntar på dig med modevisning, plockbricka och goodiebags!

Läs vad tränare Ronny Helander har att säga om senaste matchen mot Lindlöven och dagens drabbning mot Borlänge på länken: Ronny Helander inför Forshaga

Det har även skett lite förändringar för dig som besökare i Mariehus Arena. Bland annat har det införts ändringar i våra kiosker. Läs mer om förändringarna på följande länk: Information inför säsongen 24/25

Matchinformation

BoIS kommer till matchen med tre raka vinster efter en sur förlust i seriepremiären mot Borås. Senast slog man tillbaka Lindlöven på bortaplan där segersiffrorna skrevs till 5-3 efter ett mål i tom bur i slutskedet av Max Wennlund.

Inför dagens match ligger BoIS på en tredje plats i tabellen med nio inspelade poäng. Man har en poäng upp till HC Dalen på andra plats.

Borlänge har haft en tuff serieinledning där man står på tre poäng efter fyra spelade matcher. Senast var man dock nära att ta poäng av tidigare nämnda Dalen där man släppte in ett mål i slutet av matchen, matchen slutade med förlust 0-1. Man letar fortfarande efter sin första seger på full tid.

Biljetter och info

Biljetter hittar du via följande länk: Mariestad BoIS – Borlänge HF

Det är FRI ENTRÉ för alla tjejer till matchen och du kan köpa till din sittplats i entrén.

Har du redan köpt din biljett går du direkt till scanningspersonalen som står rakt fram från entrén. Har du inte köpt biljett? Håll till höger och gå till biljettdisken. Tänk på att vid köp av biljett i entrén kostar detta 10:- extra. Vi uppmanar därför alla att förköpa din biljett vilket du kan göra via länken ovan.

Vad händer i Mariehus Arena?

– För dig som bokat Ladies Night VIP-paket öppnar entrén 17.15. För övriga öppnar entrén 18.00

– BoIS-puben är abonnerad för Ladies Night fram till matchstart. Från och med första periodpaus är den öppen för alla att besöka.

– BoIS-shopen öppnar 18.00 och håller öppet före match och i varje periodpaus där du kan inhandla den senaste BoIS-merchen, billotter och dina bingolotter.

-Mariestad BoIS Dam är på besök och pratar upp Rosa cupen som går av stapeln nu till helgen den 12 oktober. Man säljer även ljus där all försäljning går oavkortat till Cancerfonden.

– Insamling till Cancerfonden under matchen. Du kan redan nu skänka din gåva till: Insamling till Cancerfonden

Säkerhetsinformation

  • Visitation sker av SAMTLIGA besökare.
  • Tänk på att inte ha med väskor till evenemanget.
  • Utgång=Hemgång. Det vill säga att lämnar du Mariehus Arena har du inte möjlighet att komma tillbaka under samma evenemang.
  • INGEN har tillträde till Mariehus Arena innan entréerna öppnar. Detta gäller alla som inte har ett uppdrag under matchen.
  • Entrén låses i första periodpaus. Efter det finns det ytterst begränsad möjlighet att komma in till Mariehus Arena.
  • Totalt rökningsförbud i Mariehus Arena

Räkna med lite längre köer på grund av visitationen. Kom därför i tid till Mariehus Arena.

Kan du inte se matchen på plats? 
Se matchen via Hockeyettan här: Mariestad BoIS- Borlänge HF

Alternativt att du ser matchen på plats i Mariehus Arena

Inför säsongen kan du välja mellan årsabonnemang eller månadsabonnemang. Du köper ditt abonnemang på följande länk: Abonnemang HockeyEttan Play

Glöm inte att ange Mariestad BoIS som favoritlag så får klubben 500kr! Ange även rabattkoden MARIESTAD24 för att få 50% rabatt på första månaden på ditt årsabonnemang. Detta gäller om du tecknar ditt abonnemang innan 15 oktober.