Nedsläpp 19.00: Mörrum-Pantern

Mörrum Hockey möter ikväll IK Pantern i Jössarinken. Nedsläpp är som vanligt 19.00. Hemmalaget har vunnit båda sina tidigare matcher på hemmaplan, men kommer närmast från en storförlust mot Halmstad.

Mörrums tränare Simon Skoog Peter:

”Det är klart att vi inte alls är nöjda. Men det handlar inte så mycket om vårt spel, utan om att vi inte är konsekventa. Vi gör inte de sakerna som vi bestämt och tränat på. Vi har suttit ned med spelarna och gått igenom alla våra baklängesmål, och nu känns det faktiskt som att polletten har trillat ned. Samtidigt får vi inte glömma att vi har många unga killar i laget, som håller på att lära sig vad det innebär att spela hockey på seniornivå”.

Edwin Hansson är fortfarande skadad, men Hugo Blomberg är tillbaka i matchtruppen. Hugo spelade med J20 igår för att få matchträning. David Otter har tränat i veckan efter en tids sjukdom. Viktor Fridolfsson är sjuk. Elliot Stahmann finns med i truppen. Emil Andersson är dubbelregistrerad och kommer att spela med Krif Hockey ikväll.

» Matchbiljetter köps HÄR.

» Kvällens matchvärd är PMB.

» Medlemsbaren är fullbokad, men medlemmar är alltid välkomna in i pauserna. För tillträde krävs dock medlemskap, vilket kan köpas HÄR.

» I första pausen kommer Freja från konståkningen att genomföra ett uppvisningsprogram.