Stötta Kärnvirke och Sundsvall Hockey

Sundsvall Hockey bedriver kommunens och regionens största breddverksamhet inom ishockey, med hockeyskola och 13 lag för både tjejer och killar, från U9 till Herr- och Damlaget. Vi har totalt 450 aktiva spelare och 128 ledare, och verksamheten fortsätter att växa.

Kärnvirke är ett initiativ från Sundsvall Hockey som främjar social hållbarhet och vårt samhällsansvar. Vi strävar efter en rättvis, jämställd och inkluderande idrott för alla. Initiativet bygger på vår värdegrund och våra kärnvärden Gemenskap, Utveckling och Ambition.

Vi kommer att fortsätta lägga ner stor ansträngning för att utveckla Kärnvirke och främja en positiv syn på hälsa och rörelse, samt motverka att barn och ungdomar hamnar i kriminalitet. Med Kärnvirke vill vi uppmuntra fysisk aktivitet och laganda som en del av barnens vardag, och bidra till glädje, delaktighet och gemenskap i Sundsvall.

För att möjliggöra utvecklingen av Kärnvirke och vår ungdomsverksamhet siktar vi på att samla in 100.000 kr till vår förening. Vi vill etablera Kärnvirke i vårt samhälle och göra en positiv förändring i Sundsvall.

TILL INSAMLINGEN

 Tillsammans kan vi göra skillnad. Ditt stöd betyder mycket!