Tajt match i Björkängshallen – Huddinge vann med uddamålet

Samuel Claesson, Foto: fodsportfoto (Instagram)

Det blev en tät och jämn kamp när Sollentunas A-lag mötte Huddinge i Björkängshallen under gårdagen. Tyvärr drog Huddinge det längsta strået och vann matchen med uddamålet, 4-3, efter en intensiv tillställning.

Sollentuna inledde starkt och tog ledningen i powerplay redan efter 9:11 genom Jonathan Ahlzén, assisterad av Samuel Claesson och Lucas Eriksson. Huddinge kvitterade och gick sedan upp i ledning innan Samuel Claesson kvitterade till 2-2 tidigt i andra perioden, fint framspelade av bröderna Jonathan och Marcus Ahlzén.

I slutminuterna, 59:25, lyckades Lucas Eriksson reducera till 4-3 efter assist från Tristan Magnusson, men tiden var för knapp för att få till en kvittering.

Tränare Gregs reflektioner efter matchen:
”Ja, det blev en tuff match mot Huddinge. Det kunde ha gått åt båda hållen, men vi gör lite för många misstag och bränner 2 frilägen. Men vi ser mycket positivt i spelet och vi jobbar vidare.”

Sollentuna har inga matcher under den kommande veckan, vilket ger laget tid att träna och ladda om inför nästa drabbning. Nästa match är den andra hemmamatchen för säsongen, då VisbyRoma gästar på lördag den 19 oktober.

Vi ser fram emot en ny chans att ta poäng!