NYHET: Digitalt 50/50 lotteri!

Mariestad BoIS Hockey kan idag meddela att vi kommer starta upp ett digitalt 50/50-lotteri i samband med våra hemmamatcher. Det är ett beprövat koncept som många föreningar i olika idrotter har börjat med senaste åren och nu är det vår tur!

Premiär för lotteriet blir nästa hemmamatch mot Tranås den 25/10, men redan nu är lotteriet öppet för att du ska kunna gå in och köpa dina lotter!

Vad blir skillnaden för mig som köper lotter?

Den största skillnaden för dig som köper lotter är att du gör detta digitalt antingen via länken nedan, eller uppsatta QR-koder i Mariehus Arena. QR-koden kommer även visas på storbildsskärmen under match. Länk till lotteriet: Mariestad BoIS Hockey 50/50-lotteri

Det är en enkel process där du riktar din kamera mot QR-koden och följer länken som kommer upp. Väl inne på sidan kan du välja bland våra evenemang. I dagsläget finns det enbart matchen mot Tranås den 25/10 upplagd, vilket även blir premiären för vårt digitala 50/50-lotteri.

Vill du veta mer om hur du köper lotter? Kika in på följande länk där enkla bilder finns upplagda där du ser hur du köper lotter och var du hittar dina digitala 50/50-lotter. Länk till bilder: Hur köper jag lotter och var hittar jag lotterna?

Precis som tidigare är lottpriserna följande: 1 lott 20kr eller 6 lotter för 100kr. Det går att betala med swish eller betalkort.

Den stora fördelen med detta är att du kan köpa dina lotter hemifrån långt innan matchen börjar. Du kanske inte ens är på matchen? Inga problem, du kan sitta hemifrån och köpa dina lotter. Detta gäller oavsett om du sitter i Mariestads Kommun eller om du är i andra delar av landet. Så nu kan du som supporter stötta oss oavsett var i landet du befinner dig, samtidigt som du har chans att vinna halva potten!

Den enda begränsningen som finns är att du måste vara över 18 år fyllda och spelar du för mycket kontaktar du Stödlinjen på 020 – 81 91 00.

Måste jag skapa ett konto för att köpa lotter?

Nej du måste inte skapa ett konto! Du köper dina lotter och sedan sparas dessa antingen under ”mina köp” på sidan eller via Apple Wallet. Du kan även ange din mailadress efter köpet, då kopplas detta till dig och du får alla dina lotter via mail efter genomfört köp. För att se mer information om hur du hittar dina lotter, följ länken ovan med bilder.

Måste jag köpa digitala lotter?

I en övergångsperiod kommer vi även sälja fysiska lotter på plats under matchen. Dessa lotter registreras in i den digitala dragningen så att hela summan hamnar i samma pott. På plats i hallen kan du fortsatt betala via swish eller kontant.

Vi rekommenderar dock att du börjar köpa dina lotter digitalt via länken/QR-koderna då vi inom kort enbart kommer erbjuda denna lösning.

Men alla fysiska lotter har en rabattkupong från Ica Oxen, blir jag av med den?

Som ni säkert vet om finns det en kupong på baksidan av de fysiska lotterna där du som köpt en 50/50-lott får rabatt på Ica Oxen om du visar upp lotten. Eftersom vi fortsätter sälja fysiska lotter ett tag till kommer den kupongen fortsätta gälla. Vi hoppas ha en lösning att även digitala lotter kommer ha detta inom kort. Förhoppningen är att det är på plats redan till Tranås-matchen.

Mer information kommer när/om det kommer erbjudas på digitala lotter.

Vad gör jag om jag vinner?

Du som köpt dina lotter digitalt och vinner kommer automatiskt få ett sms där du får en swish-länk att hämta hem din vinst ifrån. Väl i denna följer du instruktionerna och får det utbetalt via swish till ditt konto.

Om du under övergångsperioden köpt dina lotter fysiskt på plats i hallen och vinner kommer du fortsatt att få det utbetalt via kansliet.

Vinnarna kommer att meddelas som tidigare under den tredje perioden.

Länk till lotteriet: Mariestad BoIS Hockey 50/50-lotteri