Nattsvart förlust med 6-1 mot Surahammar!

Bra inledning med några långa anfall. Efter dryga 3 får vi powerplay. Inga riktiga målchanser dock. 7.22 kör en Surahammars spelare över Oscar Fröberg och vi får ett nytt powerplay. Bra spel men några bra chanser men inga mål. Vi spelar bättre och bättre och får till långa anfall. 12:35 åker vi på en utvisning för holding på Rasmus Larsson. 24 sekunder senare står det 1-0. 5:22 kvar blir vi stillastående och Surahammar gör 2-0. 18:11 tar Calle Aronsson upp pucken snyggt och serverar Simon Hedlund som gör 2-1. 18:07 gör Surahammar 3-1 tyvärr efter att domaren missat en solklar utvisning.
Tyvärr skadas Oscar Fröberg av pååkningen. Wille Larsson kliver in från andra perioden.

2:44 in i andra åker Eliott Gille-Petersson ut 2 minuter. 1:07 senare står det 4-1 på tavlan. Vi har en riktigt tung period efter målet. 8:18 får Surahammar en utvisning. Vi gör dock ett mycket dåligt powerplay. 12:18 gör Surahammar 5-1. 51 sekunder senare står det 6-1, efter mycket tafatt spel från oss. Nej detta var en nattsvart period där absolut ingenting stämde.

6:03 får Ludwig Andersson ett friläge och gör en dragning men missar. Killarna spelar efter 0-0 mottot och första 6 ser betydligt bättre ut. 13:41 får Lukas Cederholm en klubba i ansiktet och vi får powerplay. Nej, detta blev en tung kväll.

”Vi inledde matchen starkt och skapade flera chanser, men tyvärr släppte vi in tre onödiga mål mot slutet av första perioden. I samband med detta drabbades Fröberg av en hjärnskakning, vilket ledde till ett målvaktsbyte inför andra perioden. Under andra perioden tappade vi helt greppet om spelet och släppte in ytterligare tre mål, vilket var en stor besvikelse. I tredje perioden såg vi en förbättring och skapade fler målchanser, men effektiviteten saknades. Trots en stark avslutning behöver vi höja vår skärpa i avsluten för att kunna ta vara på våra chanser i kommande matcher.”