Säsongskorten är här – med flera nyheter

Säsongskorten inför stundande säsong i Hockeyettan är nu släppta och vi är glada att kunna erbjuda flera nyheter. Framförallt finns möjligheten att boka sin egen numrerade sittplats, antingen säsongsvis eller i enskilda matcher.

Köp ditt säsongskort här >>

Att köpa säsongskort innebär att man går på ESK Hockeys hemmamatcher för upp till halva priset jämför med att köpa lösbiljetter till varje match.

Säsongens stora nyhet på biljettsidan är dock att vi erbjuder numrerade sittplatser. På länken nedan har du möjlighet att välja vilken plats du och ditt sällskap önskar och efter betalning är platsen reserverad för din räkning!

När vi senare släpper lösbiljetter till de olika matcherna så kommer det även där att finnas möjlighet att boka de sittplatser som fortfarande finns kvar.

En annan nyhet är att man kan lägga till och få säsongsbiljetten hemskickad som ett snyggt och praktiskt plastkort! Detta läggs till i steg två i webbshopen som du hittar på länken nedan.

Vi har också adderat flera betalningsalternativ och du kan numera kan betala säsongskortet via kort, Swish eller förskottsfaktura. Alternativet med förskottsfaktura faller dock bort om du inte är ute i tillräckligt god tid.

Säsongskorten gäller för hela grundserien samt för Allettan/Vårserien, totalt 18 matcher. Säsongskorten gäller dock inte för ev. playoff eller kvalserie.

 

Köp ditt säsongskort här >>

Du kan också läsa mer om våra biljettalternativ HÄR.

 

Priser säsongskort 23/24:

Ståplats, vuxen 20-64 år:  990 kr

Sittplats, vuxen 20-64 år:  1350 kr

Ståplats, pensionär 65- år:  675 kr

Sittplats, pensionär 65- år:  1035 kr

Rullstolsplats inkl 1 st ledsagare:  675 kr