Allt upplagt för en rejäl publikmatch i derbyreturen

Mellandagshockey, upplandsderby och ett bortalag som förmodligen är rejält revanschsugna från förlusten i förrgår. Allt är upplagt för en rejäl publikmatch i Bahcohallen i aftonens returmöte mellan Enköping och Wings i Hockeyettan Norra Vår.

ESK vs WINGS HC: KÖP BILJETT HÄR >>

Efter en lång rad av förluster i Upplandsderbyna kunde Enköping äntligen knäcka sviten och bortabesegra Wings med 7-4 i torsdags.

Precis den start på Hockeyettan Norra Vår som Enköping behövde och förmodligen mot alla odds för något mer i förhandssnacket favorittyngda Wings.

Efter en jämn och mållös förstaperiod var Enköping det bättre laget i de två avslutande rundorna och vann fullt rättvist. Sen kanske siffrorna och de många målen var något i överkant (bara de sista två matchminuterna gjorde ESK två och Wings ett mål).

ESK fick också fart på powerplayspelet och gjorde två mål på tre försök i den spelformen. Också det en viktig start på den nya serien.

På lördagseftermiddagen väntar returmöte mellan lagen, så nära ett ”back-to-back-möte” man kan komma. Sannolikt är det ett rejält revanschsuget Wings som gästar Bahcohallen men man kommer garanterat möta ett hemmalag som kommer ett sälja sig dyrt.

Förhoppningen är också ett stort stöd från läktarplats i denna hemmapremiär i den nya serien. Ett derby bara två dagar efter segern senast då här i mellandagarna är ju förhoppningsvis en publikdragande faktor.

 


ESK Hockey – Wings HC
Bahcohallen
Lördag 30 december kl 16:00

Förköp biljett här >>

 

BILJETTPRISER

Numrerad sittplats
Vuxen 0-64 år: 120 kr
Pensionär +65 år:  85 kr

Ståplats
Vuxen 20-64 år: 100 kr
Pensionär +65 år:  75 kr
Ungdom upp till 19 år: Fri entré

Rullstolsplats
Rullstolsplats inkl en ledsagare: 75 kr

 

LIVESÄNDNING

   Matchen sänds live med kommentator på följande plattformar:

Hockeyettan Live >>
Enköpings-Posten >>

 

Erbjudande på Hockeyettan Play

Med abonnemang på Hockeyettan Play ser du ALLA matcher för ALLA lag i hela Hockeyettan! Ange värdekoden ”ENKOPING2024” så får du rabatt på de två första månaderna!